Nutriforma

Brand Nutriforma je pokrenula i osnovala 2007. g. danas spec. nutricionizma Almedina Bunić. 2004. g  diplomirala je na  na Prehrambeno Tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon 4 godine usavršavanja u području nutricionizma u kojima završava i stručnu obuku za wellness managera, te se  počinje intenzivnije baviti nutricionizmom, uvidjela je kako je u društvu prisutna vrlo niska razina osviještenosti glede važnosti pravilne, uravnotežene prehrane. Alma je spojila je znanje vođenja wellness centara sa svojom velikom ljubavi – nutricionizmom. Tako Nutriforma pruža usluge na području sportskog nutricionizma, kliničke prehrane, redukcijske prehrane te prehrane djece i od samih početka Alma ima integrativni pristup zdravlju, potiče zdravlje putem biorezonance, mikrocirkulacije i kisika.

Danas Nutriforma osim savjetovanja, predavanja, edukacije, radionica o prehrani i dodacima prehrani, mjerenja vitamina i minerala u organizmu, mjerenja potkožnog masnog tkiva, izrade individualnih jelovnika najviše na području sporta i dijetoterapije, te mršavljenja  debljanja, pruža uslugu testiranja biorezonantnim uređajem u svrhu smjernica glede raznolike prehrane i dodataka prehrani.

Veliki broj zadovoljnih klijenata omogućuje nam da stalno rastemo i educiramo se.

Sve više ljudi prepoznaje rad Nutriforme i direktorice Alme Bunić, kroz medije, predavanja u školama, edukacijama na području nutricionizma te, naravno, kroz rad.

Brend Nutriforma počeo se medijski eksponirati kroz Makeover Nove TV, Radio FM, Radio Sljeme, Radio 101, Yamath Fm, Bjelovarski radio, Alma sudjeluje u emisijama koje se bave zdravljem: Zdravlje na kvadrat, Zdrav Život, Baby bonus, Dobro jutro Hrvatska. Sudjelujemoi na konferencijama „Debljina, nova bolest“ i „Ljubav, kg, novac“.

Nutriforma djeluje u Zagrebu, Umagu, Bjelovaru, Zadru i povremeno na Hvaru te u Varaždinu.Veliki dio jelovnika i analiza obavljamo izvan Hrvatske, kako online, tako i odlascima na teren.

Neprestano se educiramo, prisutni smo na međunarodnim kongresima nutricionizma, naturopatije, biorezonance, fitoterapije i sl.

Ljubav prema prehrani, sportu i kvalitetnom životu ono je što nas vodi.

„LOŠ ČOVJEK ŽIVI DA BI JEO I PIO, A DOBAR JEDE I PIJE DA BI ŽIVIO!”

(Sokrat)

Youtube icon Facebook icon Instagram icon
reference icon

Pozdrav Alma, evo da vam se ponovno javim, super se osijećam i jako sam puno kila skinula. Sad si sama nekako slažem obroke, ali mi je vaš meni osnovna baza. Ispočetka mi je bilo teško sa 5 obroka , a sad nemogu zamisliti da ne jedem 5 obroka dnevno. Zbilja vidim na sebi veliku promijenu. Puno hvala i čujemo se.