Nutriforma

Brand Nutriforma je pokrenula i osnovala 2007. g. danas spec. nutricionizma Almedina Bunić. 2004. g  diplomirala je na  na Prehrambeno Tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon 4 godine usavršavanja u području nutricionizma u kojima završava i stručnu obuku za wellness managera, te se  počinje intenzivnije baviti nutricionizmom, uvidjela je kako je u društvu prisutna vrlo niska razina osviještenosti glede važnosti pravilne, uravnotežene prehrane. Alma je spojila je znanje vođenja wellness centara sa svojom velikom ljubavi – nutricionizmom. Tako Nutriforma pruža usluge na području sportskog nutricionizma, kliničke prehrane, redukcijske prehrane te prehrane djece i od samih početka Alma ima integrativni pristup zdravlju, potiče zdravlje putem biorezonance, mikrocirkulacije i kisika.

Danas Nutriforma osim savjetovanja, predavanja, edukacije, radionica o prehrani i dodacima prehrani, mjerenja vitamina i minerala u organizmu, mjerenja potkožnog masnog tkiva, izrade individualnih jelovnika najviše na području sporta i dijetoterapije, te mršavljenja  debljanja, pruža uslugu testiranja biorezonantnim uređajem u svrhu smjernica glede raznolike prehrane i dodataka prehrani.

Veliki broj zadovoljnih klijenata omogućuje nam da stalno rastemo i educiramo se.

Sve više ljudi prepoznaje rad Nutriforme i direktorice Alme Bunić, kroz medije, predavanja u školama, edukacijama na području nutricionizma te, naravno, kroz rad.

Brend Nutriforma počeo se medijski eksponirati kroz Makeover Nove TV, Radio FM, Radio Sljeme, Radio 101, Yamath Fm, Bjelovarski radio, Alma sudjeluje u emisijama koje se bave zdravljem: Zdravlje na kvadrat, Zdrav Život, Baby bonus, Dobro jutro Hrvatska. Sudjelujemoi na konferencijama „Debljina, nova bolest“ i „Ljubav, kg, novac“.

Nutriforma djeluje u Zagrebu, Umagu, Bjelovaru, Zadru i povremeno na Hvaru te u Varaždinu.Veliki dio jelovnika i analiza obavljamo izvan Hrvatske, kako online, tako i odlascima na teren.

Neprestano se educiramo, prisutni smo na međunarodnim kongresima nutricionizma, naturopatije, biorezonance, fitoterapije i sl.

Ljubav prema prehrani, sportu i kvalitetnom životu ono je što nas vodi.

„LOŠ ČOVJEK ŽIVI DA BI JEO I PIO, A DOBAR JEDE I PIJE DA BI ŽIVIO!”

(Sokrat)

Youtube icon Facebook icon Instagram icon
reference icon

Ej Almice imam filing da ti se nisam nikad dovoljno zahvalio na svemu što si učinila za nas u Školici. Hvala ti baš od srca. Stvarno je bilo predivno iskustvo, nadam se da ćeš imati još puno dobrih polaznika i lijepih trenutaka kroz svoju Školicu...imaš tu goruću želju i ljubav da preneseš znanje i dobro je da djeluješ u tom smjeru...eto to sam htio samo reći...

Molimo posavjetujte se sa svojim liječnikom i dijetetičarom prije korištenja informacija na ovoj stranici. To su medicinski nadzirane dijete koje treba obaviti u suradnji sa svojim zdravstvenim timom kako bi se osigurala odgovarajuća prehrana za zdravljei liječenje. Nikada ne pokušavajte ove dijete bez podrške vašeg medicinskog tima.