Individualni tretman biorezonancom i morem na SI uređaju

Na SI uređaju je moguće raditi i individualno tretiranje kao dodatna pomoć, uz prehranu i suplemente, kako bi se što prije postigla ravnoteža.

Terapije se rade svaka dva do tri dana, a za ista tkiva možemo raditi šest do deset terapija u nizu. Terapija se provodi tehnički kao i pregled, određenim tkivima u organizmu šalje se ispravna frekvencija, na neki način „podsjećamo“ tkiva koja im mora biti frekvencija titranja da bi organizam bio u ravnoteži, a time se i postiglo zdravo stanje.

Napomena: potrebno je 6 - 10 terapija.

15 min

120 kn

Youtube icon Facebook icon Instagram icon
reference icon

Draga Alma, u subotu sam kupila hlače broj 40 koje me nigdje ne stišću i nema prelijevanja preko ruba. Danas mjerenje...7 kg manje (5 cm u struku, 5 cm na prsima, 3 cm bokovi). Veselim se svakom obroku, jer si pripremam fine stvari, ali držim se svega što smijem.  Jako sam ponosna.

Molimo posavjetujte se sa svojim liječnikom i dijetetičarom prije korištenja informacija na ovoj stranici. To su medicinski nadzirane dijete koje treba obaviti u suradnji sa svojim zdravstvenim timom kako bi se osigurala odgovarajuća prehrana za zdravljei liječenje. Nikada ne pokušavajte ove dijete bez podrške vašeg medicinskog tima.