Mjerenje vitamina i minerala (bimed 999s) savjetovanje o suplementima

To je bezbolna metoda brzog otkrivanja vitaminsko-mineralnog statusa vašeg organizma. Testiranje količine vitamina i minerala može se izvršiti putem otpornosti kože na organometru BIMED999S.

Metoda koja pokazuje trenutnu koncentraciju određenih vitamina i minerala u organizmu te se kod eventualnih nedostataka preporučuje ciljano uzimanje vitamina ili minerala. Metodu je prije 40-ak godina otkrio dr. Voll i zasniva se na činjenici da se određene tvari koncentriraju na točno lociranim točkama na koži, a to su uglavnom poznate akupunkturne točke. Manjak pojedinog vitamina ili minerala može izazvati čitav niz problema u organizmu:  pojačana potreba za hranom, opadanje kose, gubitak energije, pospanost i sl.

Prošireno mjerenje vitamina i minerala organometrom po akupunkturnim točkama je više od određivanja nedostatka osnovnih vitamina i minerala jer ovo mjerenje uključuje i pregled enzima, probavnih sokova i kiselina.

  • kakav Vam je imunitet
  • kakva je apsorpcija proteina
  • imate li dovoljno glavnih vitamina i minerala  (A, B, C, D, K, željezo, jod, selen, cink, magnezij...)
  • postoji li upala ili oštećenje organizma
  • imate li dovoljno kiseline u želucu ili pak previše
  • stanje enzima i probiotika• izlučuje li gušterača dovoljno sokova
  • vežete li dobro proteine
  • imate li dovoljno silicija i lecitina.

Ne uzimajte dodatke prehrani, a da ne znate šta vam je zaista potrebno. Prevenirajte moguće bolesti i na vrijeme mijenjate prehranu i dodatke prehrani. Nakon pregleda  dobit ćete stručno savjetovanje nutricionista o dodatcima prehrani te upute koje namirnice uključiti u svakodnevnu prehranu, kako biste popravili eventualne nedostatke.

30 min

120 kn

Youtube icon Facebook icon Instagram icon
reference icon

Počela sam ići na brzo hodanje, uživam i imam više energije. Hvala Vam Alma baš ste blagoslov.

Molimo posavjetujte se sa svojim liječnikom i dijetetičarom prije korištenja informacija na ovoj stranici. To su medicinski nadzirane dijete koje treba obaviti u suradnji sa svojim zdravstvenim timom kako bi se osigurala odgovarajuća prehrana za zdravljei liječenje. Nikada ne pokušavajte ove dijete bez podrške vašeg medicinskog tima.